ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

D. Moustaka Roof Tiles Center

Στο Roof Tiles Center Cyprus, θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα κεραμιδιών οροφής αλλά και μια μεγάλη σειρά από αξεσουάρ στέγης όπως παράθυρα οροφής και σκάλες σοφίτας σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Ακόμα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους αντιπροσώπους σε όλη την Κύπρο απλά ζητώντας τα με το όνομα τους.

Η αγάπη μας για τα κεραμίδια, η πελατοκεντρική μας πολιτική αλλά και οι συνεργασίες μας με εργοστάσια κολοσσούς στο παγκόσμιο εμπόριο κεραμιδιών δικαίως μας καθιερώνουν στην Κυπριακή αγορά.

Σε μάς θα βρείτε κεραμίδια, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χρωματισμό φανταστείτε!!Δείτε τι έχουν να πουν για μας!

Φίλε Αντώνη, σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία μας. Έχεις δίκιο, το σπίτι όντως φαίνεται καταπληκτικό με τα κεραμίδια Erlus.” – Σέργιος Σεργίου Αραδίππου – Πελάτης


Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τις υπηρεσίες σας και τον επαγγελματισμό σας. Η επιλογή μας να συνεργαστούμε μαζί σας ήταν η καλύτερη επιλογή που έχουμε κάνει !! Σας ευχαριστούμε και πάλι!!” – Μάριος και Άντρη Λάμπρου Λάρνακα – Ιδιοκτήτης


Ο επαγγελματισμός είναι κάτι που φαίνεται με την πρώτη επαφή. Μου δώθηκαν όλες οι πληροφορίες που ζήτησα και μου απαντήθηκαν όλες μου οι απορίες, έτσι έκανα την επιλογή μου έχοντας πλήρη και σωστή εικόνα για το υλικό που θα έβαζα στο σπίτι μου.” – Γιώργος Αθανασίου Πελάτης Πείτε μας τη γνώμη σας!


elEL